Termeni si conditii

Reguli de baza

Accesul pe site-ul laurentiuflorea.ro în vederea efectuării unei comenzi este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și condiții. Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, comandă, plată și pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre.

Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut. Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului. Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

Marturii de rezultate

Marturiile in ceea ce priveste rezultatele gasite pe laurentiuflorea.ro sau in general publicate de laurentiuflorea.ro sunt rezultate neverificate care ne-au fost transmise de catre utilizatorii programelor sau clientii laurentiuflorea.ro si pot sa nu reflecte experienta tipica a cumparatorului, sa nu se aplice tuturor persoanelor si nu sunt destinate sa reprezinte sau garanteze ca oricine va obtine aceleasi rezultate sau similare.

Daca un produs sau un serviciu este nou, trebuie inteles ca este posibil sa nu fi fost disponibil pentru cumparare suficient de lung timp pentru a furniza un istoric exact al rezultatelor. Din nou, este posibil, chiar si cu o utilizare perfecta a programului, sa nu atingi rezultatele descrise in marturiile altora. Acestea trebuie sa fie o prezentare a celor mai bune rezultate pe care programul le-a produs si nu ar trebui luate ca rezultate pe care le va obtine un utilizator obisnuit.

Avizul Legal & Medical

Continutul acestui site nu este un substitut pentru un diagnostic medical profesionist. Niciunul dintre planurile de pe site-ul laurentiuflorea.ro nu trebuie sa fie aplicat sau folosit fara avizul in prealabil de la medicul dumneavoastra. Informatiile continute in aceste programe nu au scopul de a furniza consultanta fizica sau psihica de specialitate si nu trebuie sa fie folosite in acest sens. Nu suntem medici specialisti, nu avem pregatire in acest sens si nimic de pe acest site nu ar trebui interpretat intr-un alt fel.

Trebuie inteles ca pot exista riscuri asociate cu participarea la activitatile mentionate pe laurentiuflorea.ro pentru persoanele in stare slaba de sanatate sau care sufera de afectiuni fizice sau psihice preexistente. Deoarece aceste riscuri exista, accepti ca nu vei utiliza planuri  daca esti intr-o stare proasta de sanatate sau ai o conditie mentala sau fizica preexistenta. Daca alegi sa iti asumi aceste riscuri, faci acest lucru pe proprie raspundere, in mod constient si voluntar, asumandu-ti toate riscurile.

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Serendipity Business Club, IMD Leadership Club si Follow-up System respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Serendipity Business Club, IMD Leadership Club, Follow-up System și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Serendipity Business Club SRL, IMD Leadership Club SRL sau Follow-up System SRL, la adresa: str Huedin nr 6, Bl M1/2, sc A, et 5, ap 23, sector 4, Bucuresti, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare la laurentiufloreaofficial@gmail.com sau prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Dreptul de retragere

Produsele oferite de laurentiuflorea.ro daca sunt produse in format digital motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 dini OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Produsele oferite de laurentiuflorea.ro daca sunt produse in format printabil pot fi returnare in 14 zile calendaristice si se va primi inapoi plata integral. Pentru acest aspect subiect se va trimite un email catre laurentiufloreaofficial@gmail.com sau se poate face si o solicitare telefonica la numarul de telefon care va fi trecut in awb-ul de la curierul rapid.